Indiba Terapija: revolucionarna metoda za Vaše zdravlje i brz oporavak

Sa ponosom možemo da kažemo da smo uspešno obaviti preko 10.000 terapija za ljude sa različitim tegobama i zdravstvenim stanjima i da je stopa uspešnosti naših terapija preko 94%.

Indiba terapija se koristi svakodnevno u svetu za lečenje velikog broja pacijena. Klinički dokazani rezultati su ubrzanje prirodnog procesa izlečenja, smanjenje bola već nakon prvog tretmana. Siguran i visoko efektivan metod lečenja prihvaćen od strane elitnih sportista.

Pozitivni učinci su vidljivi već nakon prve upotrebe: smanjenje bola (kod 85% pacijenata), povećanje pokretljivosti, regeneracija tkiva i ubrzanje lečenja. U odnosu na klasičan elektroterapijski pristup, ubrzava lečenje 3 do 5 puta. Može da se koristi i kod osoba sa metalnim implantima.

Dovodim redovno svoju baku na terapiju u Herodikus zbog bolova u šakama i vratu i prezadovoljne smo! Osoblje jako stručno, preljubazni, ordinacija sa najnovijom opremom, mogućnost terapije Indibom, interferentnom strujom i laserom. Zaista divan ambijent, hvala vam na svemu! Preporuka od srca!

Jelena Sribar

Apsolutno oduševljen uslugom, imao sam problem sa bolovima u leđima koji su nakon 10-tak terapija potpuno nestali. Sada redovno idem na masaže kako bi sprečio bolove da se ponovo jave. Ponovo mogu da se bavim sportskim aktivnostima, što mi veoma znači.

Đorđe Jovanić

Kada se primenjuje Indiba terapija?

Indiba terapija se primenjuje u različitim medicinskim i estetskim kontekstima. Ona se često koristi u rehabilitaciji nakon povreda, kao deo fizioterapeutskih programa. Takođe, sve više je prisutna u oblasti sportske medicine, pomažući sportistima da brže i efikasnije oporave od povreda. Osim toga, Indiba se koristi u estetske svrhe, za tretmane podmlađivanja kože i smanjenja vidljivosti bora.

Indiba active terapija se još primenjuje I kod:

 • Svih vrsta povreda, kao preventivni ili pripremni tretman za velika takmičenja, kao regenerativni tretman nakon velikih sportskih napora, kod oštećenja mišića
 • Rehabilitacija nakon hirurških intervencija, ubrzavanje regeneracije i povećanje pokretljivosti ekstremiteta
 • Za lečenje bolova u vratu i leđima (akutne i hronične cervikalgije, lumbalgije, išialgije)
 • Za lečenje reumatskih bolesti: osteoartritisa, periartritisa
 • Kod povreda zglobova: capsulitis, bursitis, chondromalacia, sinovitis
 • Myofibrositis i miogeloze mišića
 • Kod povreda i bolova mišića i tetiva, kontraktura, kidanja mišića, tendinitisa, bolnih prepona, problema istezanja zadnje lože i primicača, iliotibijalnog tetivnog sindroma (itb band sindrom)
 • Kod bolova kolena – sindroma ligamenta patele, skakačko koleno, gonartroza
 • Kod bolova u potkolenici – bol u ahilovoj tetivi
 • Kod bola u peti – kod plantarnog fasciitisa, metatarzalgija stopala
 • Kod problema pelvičnog, karličnog dna, perianalna re-edukacija
 • Za fizio-estetske tretmane celulita, smanjenje obima i učvršćivanje vezivnog tkiva, rehabilitacija nakon kozmetičkih hirurških zahvata, pospešivanje limfne drenaže

Svi naši pacijenti dobijaju besplatnu konsultaciju! Pozovite nas i zakažite svoj termin: 069 401-05-36
ili putem KONTAKT FORME

Šta je Indiba Active terapija?

Indiba Active terapija predstavlja vrhunsku metodu koja se oslanja na radiofrekventnu tehnologiju kako bi podstakla regeneraciju ćelija i poboljšala opšte zdravstveno stanje pojedinca. Ova terapija koristi visokofrekventne talase kako bi prodrli duboko u tkivo, stimulišući cirkulaciju krvi i ubrzavajući procese regeneracije.

Efekti INDIBA activ terapije

 • Proizvodnja duboke, jednolične i difuzne endogene (unutrašnje) toplote
 • Smanjenje gustoće mišića i vezivnog tkiva
 • Povećanje cirkulacije i limfne drenaže
 • Povećanje metaboličke aktivnosti i proizvodnje energije
 • Povećanje dotoka kiseonika do tkiva i apsorpcije nutrijenata
 • Eliminacija metaboličkog otpada
 • Re-apsorpcija edema i izliva
 • Veliki analgetski efekt usled otpuštanja endorfina i kortizola.

Gde se ne primenjuje Indiba?

Iako je Indiba terapija sveprisutna, postoje situacije kada se ne preporučuje. Na primer, trudnice i osobe sa elektronskim implantatima trebalo bi da izbegavaju ovu terapiju. Takođe, ako osoba ima otvorene rane ili upaljene površine na koži, preporučuje se konsultacija sa stručnjakom pre nego što se odluči za Indiba tretman.

Specifičnosti Indiba terapije

Jedna od ključnih specifičnosti Indiba terapije je njen fokus na regeneraciji ćelija. Radiofrekventni talasi stimulišu stvaranje toplote unutar tkiva, poboljšavajući protok krvi i podstičući ćelijsku aktivnost. Ova specifičnost čini Indibu posebno efikasnom u procesima oporavka i obnavljanja.

Prednosti Indiba terapije u odnosu na druge metode

Prednosti Indiba terapije su mnogobrojne. Prvo, tretmani su neinvazivni, što znači da nema potrebe za hirurškim zahvatima. Osim toga, Indiba terapija je bezbolna i ne izaziva neprijatne senzacije tokom ili nakon tretmana. Brzi rezultati i minimalno vreme oporavka dodatno čine Indibu atraktivnom opcijom u poređenju sa drugim terapijama. Kako bi se ubrzao proces oporavka Indibu možemo kombinovati sa drugim metodama I terapijama kao što su kineziterapija, terapeutska masaža, kinesio taping, dry needling I mnoge druge metode.

Koliko dugo traje terapija Indiba?

Trajanje Indiba terapije zavisi od specifičnih potreba i ciljeva pacijenta. Uobičajeno je da tretmani traju između 30 minuta do sat vremena. Međutim, broj potrebnih sesija može varirati u zavisnosti od stanja pacijenta i vrste terapije koja se primenjuje.

Kako Indiba radiofrekventna terapija radi?

Osnovni princip rada Indiba terapije leži u upotrebi radiofrekventnih talasa koji prodiru kroz kožu i zagrevaju tkivo ispod nje. Ova toplota stimuliše proizvodnju kolagena, poboljšava cirkulaciju krvi i podstiče metabolizam u tretiranom području. Rezultat je brže zarastanje tkiva, smanjenje upale i poboljšanje tonusa kože.

Indiba terapija iskustva

Ono što često definiše vrednost terapije su iskustva samih korisnika. Mnogi pacijenti koji su prošli kroz Indiba tretmane izražavaju zadovoljstvo brzinom postizanja rezultata. Osobe koje su se podvrgle terapiji zbog sportskih povreda često ističu ubrzan oporavak i povratak na sportske aktivnosti bez bolova. Sa estetskog aspekta, korisnici beleže poboljšanja u teksturi kože, smanjenje bora i opštu revitalizaciju izgleda.

Indiba terapija cena

Herodikus specijalistička ordinacija se trudi da svojim pristupačnim cenama svih usluga omogući pristup svim svojim korisnicima kako bi lakše uspeli da se oporave od povreda. Naš stručni tim specijalista I fizioterapeuta stoji vam na raspolaganju

Pozovite nas i zakažite vaš pregled uz 20% popusta: 069 401-05-36

INDIBA ACTIV terapija – česta pitanja

INDIBA je elektromagnetna struja koja se isporučuje telu preko elektroda na radio frekvenciji od 448 kHz. Ova struja postepeno povećava temperaturu tretiranog tkiva. Porast temperature pokreće prirodnu regeneraciju, popravku i odbrambene reakcije tela. Za trenutnu frekvenciju od 448 kHz, drugi efekti se takođe mogu dobiti bez zagrevanja telesnih tkiva, što je pokazano molekularnim istraživanjem.

Nema ograničenja, ali količina će zavisiti od vrste lečenja, težine i stanja napredovanja lečenja. U ranim fazama sesija ovo može biti veoma često. U većini slučajeva to je 1 do 3 sesije nedeljno. U profesionalnom sportu to može biti dva puta dnevno! Ovo je drugačije u estetskom tretmanu.

Ne, nije bolna, već je zapravo veoma prijatan tretman. Trebalo bi da kažete zdravstvenom radniku ako osećate bilo kakvu nelagodnost.

INDIBA terapija je bezopasna za telo i veoma prijatna. Međutim, kod veoma osetljive kože ili kada se dosegnu veoma visoke temperature može doći do blagog crvenila koje će prilično brzo izbledeti i/ili trenutnog peckanja na koži. Vaš zdravstveni radnik bi trebalo da prođe kroz ovo sa Vama.

Pejsmejkeri ili druge vrste elektronskih implantata. Poželjna je konsultacija sa lekarom u slučaju trudnoće. Uređaji koji rade na 448 kHz nisu kontraindikovani u slučaju metalnih implantata (zamena kuka, kolena i metalnih iglica i ploča)

Da, naravno. Fizioterapeut će odlučiti kako da izvede tretman i odlučiće koje su najbolje opcije za vaš brži oporavak

Ako su tokom tretmana korišćene visoke temperature u povređenom području, tog dana treba izbegavati bilo kakve preterane treninge. Tretirano područje treba ostaviti da „miruje“. Analgetički efekat je veoma jak, a povređeno područje lako može biti preopterećeno bez da je pacijent toga svestan.

zakazite-pregled-2

Zakažite

Vaš Pregled

još danas

Ukoliko imate pitanje ili Vam je potrebna naša pomoć ili konsultacija, budite slobodni da nas kontaktirate.

zakazite-pregled-2

Zakažite

Vaš Pregled

još danas

Ukoliko imate pitanje ili Vam je potrebna naša pomoć ili konsultacija, budite slobodni da nas kontaktirate.

Iskustva naših klijenata

Dovodim redovno svoju baku na terapiju u Herodikus zbog bolova u šakama i vratu i prezadovoljne smo! Osoblje jako stručno, preljubazni, ordinacija sa najnovijom opremom, mogućnost terapije Indibom, interferentnom strujom i laserom. Zaista divan ambijent, hvala vam na svemu! Preporuka od srca!

Jelena Sribar

Apsolutno oduševljen uslugom, imao sam problem sa bolovima u leđima koji su nakon 10-tak terapija potpuno nestali. Sada redovno idem na masaže kako bi sprečio bolove da se ponovo jave. Ponovo mogu da se bavim sportskim aktivnostima, što mi veoma znači.

Đorđe Jovanić

Došao sam na preporuku i iskustvo je bilo bolje od očekivanog. Poslednjih mesec dana redovno odlazim na terapiju i sve je na najvišem nivou, od zakazivanja do same usluge i tretmana klijenata. Svi zaposleni su izuzetno fini i profesionalni. Topla preporuka.

Aleksandar Nastić

Dovodim redovno svoju baku na terapiju u Herodikus zbog bolova u šakama i vratu i prezadovoljne smo! Osoblje jako stručno, preljubazni, ordinacija sa najnovijom opremom, mogućnost terapije Indibom, interferentnom strujom i laserom. Zaista divan ambijent, hvala vam na svemu! Preporuka od srca!

Jelena Sribar

Apsolutno oduševljen uslugom, imao sam problem sa bolovima u leđima koji su nakon 10-tak terapija potpuno nestali. Sada redovno idem na masaže kako bi sprečio bolove da se ponovo jave. Ponovo mogu da se bavim sportskim aktivnostima, što mi veoma znači.

Đorđe Jovanić