fbpx

Dr Filip Pilipović

Specijalista dr Filip Pilipović je ortoped i traumatolog sa sedištem u Beogradu, čije se stručno područje fokusira na lečenje sportskih povreda zglobova i mekih tkiva. Njegovo bogato iskustvo i ekspertiza potiču iz rada na Institutu za ortopediju “Banjica”, gde je kontinuirano razvijao svoje znanje i veštine. Na Institutu je posebno usmeravao svoju ekspertizu ka aloartroplastičnoj hirurgiji, sa naglaskom na endoproteze kuka, kolena i ramena. Pored toga, specijalizovao se i za traumatologiju gornjih i donjih ekstremiteta, što ga čini široko obučenim stručnjakom sposobnim da efikasno leči širok spektar ortopedskih problema. Svojim posvećenim radom i kontinuiranim usavršavanjem, dr Pilipović se ističe kao važan član medicinske zajednice, spreman da pruži vrhunsku negu i rešenja svojim pacijentima.

 

Dr. Pilipović je proširio svoje znanje kroz kontinuirano stručno usavršavanje kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Posebno ističemo njegovo angažovanje u Sloveniji, Nemačkoj i Španiji, gde je aktivno učestvovao u razmeni najnovijih dostignuća i tehnika u oblasti ortopedije i traumatologije. Pored toga, redovno prisustvuje kongresima i edukativnim događajima kako u zemlji, tako i u inostranstvu, što mu omogućava da bude u toku sa najnovijim trendovima i dostignućima u medicini. Aktivno je uključen kao član u nekoliko udruženja lekara, gde doprinosi razmeni ideja i unapređenju standarda u svojoj stručnoj zajednici. Njegova posvećenost kontinuiranom usavršavanju i profesionalnom angažmanu dodatno potvrđuje njegovu predanost pružanju vrhunske medicinske nege i rešenja svojim pacijentima.

Njegova specijalizacija obuhvata:

  • Aloartroplastičnu hirurgiju (endoproteze) kuka, kolena i ramena,
  • Hirurgiju skočnog zgloba, stopala i prstiju,
  • Lečenje trauma gornjih i donjih ekstremiteta.

Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju je pravo mesto za vas. Svojim pacijentima pružamo najmodernije metode lečenja i rehabilitacije pomoću najsavremenije opreme. Cilj nam je da pomognemo pacijentima da se što pre oporave i vrate normalnom načinu života.

SEO i oglašavanje Strix

 

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak : 08:00 - 20:00
Subota : 09:00 - 14:00
Nedelja : Neradni dan
Pozovite nas