fbpx

Dr Slobodan Branković​

Dr. Slobodan Branković je istaknuti specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije sa posebnim fokusom na primenu fizikalne terapije i rehabilitacije kod reumatoloških pacijenata. Kroz svoju karijeru, sticao je obimno profesionalno iskustvo koje obuhvata rad u različitim privatnim i državnim zdravstvenim ustanovama. Svojim stručnim pristupom i posvećenošću, stekao je reputaciju eksperta koji pruža efikasnu terapiju i podršku pacijentima koji se suočavaju sa različitim reumatološkim stanjima. Osim toga, aktivno je angažovan u kontinuiranom usavršavanju kako bi ostao informisan o najnovijim metodama i tehnologijama u oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije, što mu omogućava da pruža najbolju moguću negu svojim pacijentima.

Kao stručnjak, Dr. Branković je aktivno učestvovao kao rukovodilac i član na brojnim stručnim sastancima u okviru kontinuirane medicinske edukacije u Srbiji i okolini. Od 1995. godine, kontinuirano je doprinosio istraživanjima u oblasti reumatologije kao član istraživačkih timova, rukovodilac projekata ili učesnik u projektima podržanim od strane Ministarstva za nauku i
tehnologiju Srbije.

Njegova stručnost se takođe odražava kroz autorstvo i koautorstvo na više od 150 naučnih i stručnih publikacija, kao i kroz autorske doprinose u udžbenicima i koordinaciji priručnika iz oblasti reumatologije.
Dr. Branković aktivno prati najnovija dostignuća u medicini kroz učešće na domaćim i međunarodnim kongresima, istovremeno doprinoseći zajednici kao član raznih domaćih udruženja. Njegov predan rad i doprinos oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije su široko priznati i cenjeni.

Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju je pravo mesto za vas. Svojim pacijentima pružamo najmodernije metode lečenja i rehabilitacije pomoću najsavremenije opreme. Cilj nam je da pomognemo pacijentima da se što pre oporave i vrate normalnom načinu života.

SEO i oglašavanje Strix

 

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak : 08:00 - 20:00
Subota : 09:00 - 14:00
Nedelja : Neradni dan
Pozovite nas