fbpx
Indiba tehnologija – sve što treba da znate

Indiba tehnologija – sve što treba da znate

Indiba tehnologija – sve što treba da znate

INDIBA TEHNOLOGIJA

INDIBA je globalni lider u medicinsko-tehnološkoj industriji zahvaljujući kome pacijenti širom sveta imaju pristup veoma uspešnoj i sve popularnijoj metodi lečenja fisokofrekventnim talasima. Indiba tehnologija brzo je zadobila poverenje mnogobrojnih korisnika jer se pokazalo da u većini slučajeva već nakon prvog tretmana eliminiše bol i uklanja razne tegobe. Koriste je pacijenti na oporavku od preloma ili operacija, sportisti pre ili posle velikog fizičkog napora, oni koji osećaju bol u vratu, leđima, zglobovima, kao i svi koji žele da dožive njeno podmlađujuće dejstvo. 

Sa ponosom možemo da kažemo da smo uspešno obaviti preko 10.000 terapija za ljude sa različitim tegobama i zdravstvenim stanjima i da je stopa uspešnosti naših terapija preko 94%.

Osim što deluju kao analgetik, terapije zasnovane na Indiba tehnologiji ubrzavaju metabolizam tretiranog dela, hrane ćelije kiseonikom, mogu da povećaju pokretljivost zglobova i regenerišu tkivo, čime ubrzavaju prirodni proces oporavka i zato pogoduju tretiranju različitih akutnih i hroničnih stanja. Terapije pospešuju proizvodnju elastina i kolagena, pa se veoma uspešno primenjuju i za estetske tretmane lica i tela, ali i “podmlađivanje” reproduktivnih organa. Možemo reći da Indiba terapija eliminiše bol, ubrzava oporavak, ulepšava i podmlađuje.

Do izuzetno široke primene ove tehnologije koja se, osim za ljude, uspešno koristi i za lečenje kućnih ljubimaca i trkačkih konja, dovele su inovacije koje su rezultat četrdesetogodišnjih naučnih istraživanja. 

Zašto je Indiba tehnologija revolucionarna? 

U osnovi Indiba napredne tehnologije i njenih svetski priznatih terapija su specijalni aparati koji koriste frekvenciju od 448 kHz. Nastali su kao rezultat rada istraživača koji su išli u korak sa vremenom i inovacijama modernog doba. Njihov naučni rad ni danas ne prestaje. 

Naša misija je da doprinesemo blagostanju pacijenata, posebno starije populacije, omogućavajući im da zadrže svoj način života i dok stare. Naša neumorna posvećenost revitalizaciji života pokreće naše svakodnevne napore da istražujemo i da se razvijamo”, kažu u Indibi i sebe nazivaju sinonimom za efikasnost, sigurnost i rezultate.

Indiba je kompanija specijalizovana za dizajn, proizvodnju i distribuciju proizvoda i uređaja koje za različite tretmane koriste fizioterapeuti, medicinski i kozmetički stručnjaci. Kompaniju je 1983. godine osnovao José Calbet i do kraja života se posvetio istraživanju i razvoju radiofrekventne opreme. Motivacija da iskoristi radiofrekvenciju za dobijanje zdravstvenih benefita dovela ga je do 12 patentiranih proizvoda i dizajna 25 različitih modela uređaja. Calbet je preminuo 2018. godine, ali njegovo nasleđe i vrednosti i dalje oblikuju Indiba brend, koji je tokom višedecenijskog postojanja zaslužio mnogobrojna međunarodna priznanja i nagrade. Kompanija sa sedištima u Barseloni i Trevizu može se pohvaliti vodećom pozicijom terapeutske tehnologije u oblastima kao što su rehabilitacija, estetika, intimno zdravlje, farmacija, pa čak i zdravlje životinja. Nastavljaju rast investiranjem u proširenje tržišta i konstantnim obogaćivanjem trenutnog spektra proizvoda novim tehnologijama. Nedavno su, na primer, integrisali kompaniju K-Laser koja je globalni lider u medicinskim laserima, čime su nastavili unapređenje tretmana uz prihvatanje novih tehnologija i prisustvo u medicinskim istraživanjima.

Rehabilitacija Indiba tehnologijom – moć visoke frekvencije

Revolucionarni Indiba medicinski uređaji koriste radiofrekvenciju od 448 kHz što aktivira rast matičnih ćelija, ubrzava proizvodnju fibroblasta i unapređuje prirodni proces oporavka. Tretmani rešavaju bolove u zglobovima, mišićnu napetost i još mnogo toga, a mogu se izvoditi na bilo kom delu tela, ciljano, baš tamo gde je potrebno. Još jedna od prednosti jeste ta što se tretmani mogu kombinovati sa manuelnom terapijom i funkcionalnim vežbama, pa takav sveobuhvatni pristup dodatno unapređuje proces rehabilitacije i omogućava personalizovane planove lečenja, u skladu sa specifičnim potrebama svakog pojedinačnog pacijenta. 

Tretmani su korisni kako za akutne, tako i za hronične povrede i stanja, jer se mogu ponavljati koliko god puta je potrebno, bez štetnih nuspojava. Pomenuli smo da oni ubrzavaju prirodni proces oporavka tela, a to uključuje bolji protok krvi i pojačanu pokretljivost uz istovremeno smanjenje otoka, bola i upala. 

Da je rehabilitacija Indibom efikasna, svedoče renomirani fizioterapeuti širom sveta, što dodatno potvrđuje pouzdanost tehnologije i poverenje u njene izvrsne rezultate. 

Indiba tehnologija za sportsku fizioterapiju – zajedno do boljih rezultata

Povređeni sportista, bilo da je profesionalac ili amater, uvek nestrpljivo čega da se reši povrede i vrati normalnom treniranju i takmičenju. Indiba radiofrekventni tretmani mogu da ubrzaju oporavak od sportskih povreda tako što, kao što smo već pomenuli, poboljšavaju prirodno zaceljivanje tkiva u akutnoj fazi, smanjujući bol i oticanje. Na zvaničnoj Indibinoj internet prezentaciji piše da je kod hroničnih stanja duboki protok krvi moguće povećati za čak 79% uz značajno povećanje temperature tkiva, što poboljšava oporavak i pojačava sportske performanse, a kombinacija sa ručnom masažom učinak može i dodatno da poboljša. 

Nije slučajno što su poverenje Indiba tehnologiji ukazali Teniska akademija Rafaela Nadala i fudbalski klubovi Barselona i Valensija, kao i mnogi profesionalni sportisti.

Indiba uređaj koristim svakog dana, i to nekoliko puta dnevno. Deo je mojih redovnih tretmana. Omogućava mi da delujem na različite probleme na koje često naiđem, bilo da su reumatološke ili traumatološke”, kaže francuski sprinter Christophe Lemaitre. 

Sportisti su Indiba tretmanima posebno zadovoljni jer njima poboljšavaju vaskularizaciju svojih mišića, pa tako dolazi do boljeg mišićnog odgovora, bilo za vreme treninga ili takmičenja.

Indiba tehnologija, estetski tretmani – povratite mladolik izgled

Indiba tehnologija deluje dubinski, tako da od aktivacije fibroblasta, kolagena i elastina koristi imaju sve ćelije na tretiranom delu tela. Kao rezultat, koža postaje značajno zategnutija i mekša na dodir. Tretmani pojačavaju ćelijski metabolizam što omogućava njihovu primenu u pomlađivanju i zaceljivanju ožiljaka kakvi, na primer, ostaju posle carskog reza. Takođe, istraživanja pokazuju da se njima trajno zaustavlja taloženje masti i da, pogotovo u kombinaciji sa ručnom masažom, pojačavaju limfnu drenažu čime se efikasno smanjuje i celulit. 

Indiba tehnologija najčešće se primenjuje za:

  • Podmlađivanje lica

Jedna od misija Indibe jeste da se bori protiv efekata vremena, ali i uticaja zagađenja i izloženosti suncu na starenje ćelija, posebno na licu. Regeneracija kolagena i elastina smanjuje bore, poboljšava hidrataciju kože, daje joj sjaj i elastičnost, što rešava probleme poput bora i finih linija na licu, opuštenih kapaka i tamnih kolutova oko očiju.

  • Zatezanje kože

Indiba tretmani obezbeđuju čvrstoću kože i podmlađeni izgled sa dugotrajnim rezultatima. Ovo je odlično rešenje za njen višak na pojedinim delovima tela koje se možete rešiti neinvazivnim putem. Posle tretmana koža postaje glatkija i čvršća. 

  • Oblikovanje tela

Indiba tehnologija je idealna i za borbu protiv celulita i smanjenje telesne masti. Tretmani se mogu usmeriti na problematičnu regiju kao što su, na primer, leđa, kukovi, stomak, noge, ruke, zadnjica, unutrašnja strana kolena, podbradak… Tretman aktivira metabolizam, smanjuje masti i pojavu celulita bez oštećenja drugih ćelija i, što je važno, sprečava novu formaciju masti u tretiranim tkivima. Rezultat je glatkija i čvršća koža uz manje vidljiv celulit. 

Posebna prednost Indiba tehnologije u odnosu na druge estetske procedure jeste taj što su njeni tretmani brzi, bezbolni, ne zahtevaju vreme za oporavak i mogu se ponavljati koliko god puta je potrebno tokom života jer nemaju neželjene efekte, a rezultati su vidljivi odmah. 

Koji centri koriste Indiba tehnologiju? Posetite Herodikus u Beogradu

Indiba je prisutna u više od 65 zemalja širom sveta kojima je prodala više od 19.000 radiofrekventnih uređaja za sprovođenje medicinskih terapija i estetskih tretmana. Među tim državama nalazi se i Srbija, a inovativni tretman Indiba terapije možete dobiti u specijalističkoj ordinaciji za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u SrbijiHerodikus. Iskustva njenih pacijenata i klijenata potvrdiće sve navedene benefite tretmana koji je istovremeno veoma učinkovit, prijatan i relaksirajuć. U odnosu na sve prednosti, cena Indiba terapije je zaista povoljna – zato posetite Herodikus u Ulici Svetozara Markovića broj 45 ili pozovite njihov stručni tim da dogovorite najbolje rešenje za svoj problem. Znajte da vam je u Herodikusu rezervisan besplatan pregled fizijatra!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju je pravo mesto za vas. Svojim pacijentima pružamo najmodernije metode lečenja i rehabilitacije pomoću najsavremenije opreme. Cilj nam je da pomognemo pacijentima da se što pre oporave i vrate normalnom načinu života.

SEO i oglašavanje Strix

 

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak : 08:00 - 20:00
Subota : 09:00 - 14:00
Nedelja : Neradni dan
Pozovite nas